Komplett Bank luottokortti

Eurocard

Ruotsista lähtöisin oleva Eurocard on tarjonnut luottokortteja vuodesta 1962 lähtien, ja on tänä päivänä yksi johtavia maksukorttiyrityksiä pohjoismaissa. Eurocard luottokorttipalvelut ovat suunnattu niin yksityis- kuin yrityskäyttöönkin.

Miksi Eurocard Gold luottokortti?

Eurocard Gold –luottokortti on yksityiskäyttöön tarkoitettu kortti. Eurocard Gold –korttiin ei ole ennalta määriteltyä luottoa, vaan jokaiselle asiakkaalle määritellään erikseen oma luottoraja. Eurocard Gold -korttia voi käyttää maksukorttina, ja asikas voi lyhentää korttilaskunsa kuukausittain. Eurocard Gold- kortti antaa kuitenkin joustavuutta: luotto-ominaisuuden ansiosta kortinhaltija voi maksaa korttilaskusta vain osasumman ja määrittää itse minkä suuruisissa erissä korttilaskunsa maksaa.

Eurocard Gold –luottokortin haltijat nauttivat myös Eurocardiin liittyvistä monipuolisista palveluista. Eurocard Gold –luottokortti sisältää hintaturvan, joka takaa kortinhaltijalle tuotteiden ostamisen parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jos Eurocard Gold –kortin haltija ostaa kortillaan tuotteen, ja sama tuote löytyy toisesta liikkeestä halvemmalla, hintaturva palauttaa tuotteiden hintaerotuksen asiakkaalle tiettyjen ehtojen mukaisesti.

Eurocard Gold –luottokorttiin on mahdollista liittää myös maksuturva, joka helpottaa korttilaskun maksamista elämäntilanteen muuttuessa yllättäen esimerkiksi kortinhaltijan joutuessa sairaaksi tai työttömäksi.

Eurocard Gold –luottokortti on hyödyllinen matkustaessa, sillä se on hyväksytty maksukortti yli 200 maassa, ja yli 25 miljoonassa liikkeessä. Kortinhaltijalla on myös käytössään automaattisesti matkavakuutus, joka kattaa myös kortinhaltijan alle 18-vuotiaat perheenjäsenet.

Eurocard Gold –kortinhaltijalle rahastosäästäminen on tehty myös hyvin helpoksi, ja asiakkaiden on mahdollista aloittaa säästäminen jo hyvinkin pienellä summalla kuukaudessa.

Eurocard Gold –kortinhaltija voi myös maksaa verkossa turvallisesti Mastercard SecureCode palvelun kautta. Asiakkaalla on myös käytössään monipuoliset verkkopalvelut, joiden avulla kortinhaltija voi selata ostotapahtumia, maksaa korttilaskun ja tarkistaa Eurocard Gold –pistesaldoa.

Eurocard Gold –kortilla maksaminen kerryttää bonuspisteitä, joita voi hyödyntää erilaisten palkintojen lunastamiseen. Palkintoina on niin vapaa-ajan tuoteitta, elektroniikka kuin hotelliyöpymisiin liittyviä etuja.

Eurocard luottokortin edut

  • Asiakaskohtainen luottoraja
  • Joustava luoton maksu
  • Mahdollisimman edulliset ostokset takaava hintaturva
  • Maksuturva yllättävän elämäntilanteen tapahtuessa
  • Matkavakuutus
  • Turvallinen verkossa asioiminen
  • Monipuoliset verkkopalvelut
  • Bonusohjelma

Hae korttia

 Katso myös

Business Eurocard
Eurocard -yrityskortit

LuottokorttiFakta.fi
Logo