Komplett Bank luottokortti

Luottokunnan maksupääte

Maksupäätteiden käydessä yhä yleisimmiksi, on markkinoille pyritty tuomaan yhä yksinkertaisempia, edullisempia ja käytössä helpompia vaihtoehtoja. Luottokunnan maksupäätteessä on kyse kokonaispalvelusta, josta saa niin maksupäätteet kuin kaikki siihen liittyvät palvelutkin niin kutsutulla avaimet käteen -periaatteella, eli mahdollisimman helposti.

Mitä luottokunnan maksupäätepalveluun kuuluu?

Luottokunnan maksupalveluun kuuluu luonnollisesti itse maksupääte, mutta myös paljon muuta. Kaikki maksupäätteen käyttämiseen kuuluvat ohjelmat, tapahtumien välitys- ja varmennuspalvelu, tekninen tuki ja automaattiset päivitykset kuuluvat hintaan.

Luottokunnan maksupäätteen käyttäminen on edullista, koska aineisto lähetetään suoraan luottokuntaan, jolloin säästöä syntyy nimenomaan tilityskustannuksissa. Korttimaksujen tilitysaika on lyhyt, vain kaksi päivää.

Mistä Luottokunnan maksupäätteen saa?

Luottokunnan maksupäätteen saa helpoiten tilaamalla sen suoraan Luottokunnasta. Maksupäätteen tilaaminen edellyttää voimassa olevaa kauppiassopimusta luottokunnan kanssa. Internetistä tulostettava palvelusopimus toimitetaan Luottokuntaan, minkä jälkeen ohjeet ja maksupääte toimitetaan tilaajalle mahdollisimman nopeasti.

Kun edullisuus ratkaisee

Luottokunnan maksupääte on kokonaiskustannuksiltaan markkinoiden edullisin. Tämä johtuu siitä, että kaikki maksupäätteet toimitetaan niiden tilaajille ilman ylimääräisiä välikäsiä ja kaikki maksupäätteiden toimintaan liittyvät palvelut toimitetaan myös samasta osoitteesta käsin. Käyttötuki on maksutonta niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Kaikkien korttimaksujen provisiopalkkiot ovat vähintään neljä senttiä, mutta ne vaihtelevat hieman korttityypin mukaan. Debit -maksusta peritään 0,31 % provisio, joka on kuitenkin enintään 75 senttiä. Credit -maksuista sen sijaan maksu peritään prosenttipohjaisten tunnuslukujen mukaan.

Itse laite maksaa yleensä noin 40 – 50 euroa kuukaudessa sekä toimitusmaksun, jonka suuruus on viidenkympin luokkaa.

Monenlaisia maksupäätteitä on tarjolla

Luottokunnan maksupäätteissä on valinnanvaraa ja ne kaikki ovat luonnollisesti oikeanlaisia ja sertifioituja laitteita. Luottokunnan kautta voi saada niin kannettavan kuin pöytämallisenkin maksupäätteen.

Päätteet toimitetaan yleensä käyttäjälle vain vuokraksi, jolloin uudemman laitteen hankkiminen tarvittaessa on helpompaa.

LuottokorttiFakta.fi
Logo