Komplett Bank luottokortti

Luottokortti ilmaiseksi

Luottokorttien vuosimaksut vaihtelevat noin 50 eurosta 500 euroon, kuten luottokorttien vertailusta käy ilmi.

Luottokortin voi kuitenkin hankkia myös ilmaiseksi, sillä useilla kauppaketjuilla on omat luottokorttinsa, jotka asiakkaan on mahdollista saada täysin ilman vuosimaksua. Nämä kortit ovat ikäänkuin kanta-asiakaskorttien ja luottokorttien yhdistelmiä. Kauppojen luottokortit toimivat tavallisten luottokorttien tavoin maksuvälineenä, mutta samalla niillä maksaessa saa kanta-asiakkaille suunnattuja etuja.

Esimerkiksi vuosimaksuttomalla St1 Visa -luottokortilla saa ensimmäisten 6 kk aikana 2 % edun St1- ja Shell-asemilla tehdyistä ostoista ja tämän jälkeen jatkuvan 1 % edun. Lisäksi kortilla saa 0,5 % edun sekä Suomessa, että ulkomailla kaikista muista ostoksista (esim. ruoasta, vaatteista ja matkoista). Kortin tarjoamia etuja voi siis hyödyntää esimerkiksi ruokaostoksilla tai autoa tankatessa, sillä edun saa myös polttoaineesta. St1 Visa -luottokorttia voi hakea osoitteesta www.st1visa.fi.

Toinen ilmainen vaihtoehto on Bank Norwegianin Visa -luottokortti, jolla saa 45 päivää korotonta maksuaikaa, ilmaisen matkavakuutuksen, pisteitä kaikista ostoksista sekä ilmaiset käteisnostot Suomessa sekä ulkomailla. Korttia voi hakea osoitteesta www.banknorwegian.fi.

LuottokorttiFakta.fi
Logo