Komplett Bank luottokortti

Luottokortti yritykselle

Yritysluottokortti on yrityksille tarkoitettu luottokortti.

Miksi yritykselle kannattaa hankkia luottokortti?

  • kortilla tehtyjen ostojen raportoiminen kirjanpitoon on helppoa
  • kortilla saa usein lisäetuja
  • lisää maksuaikaa

Yritysluottokortti helpottaa ostosten tekemistä, matkakulujen ja edustuskulujen raportointia sekä kirjanpitoa. Kun ostokset hoidetaan suoraan yrityksen tililtä, säästetään samalla taloushallinnon kuluissa ja pienlaskutuslisissä. Samalla saa hyödynnettyä myös käteisalennukset. Luottokortti kannattaa hankkia kaikille työntekijöille, jotka joutuvat tekemään ostoja yritykselle.

Maksuvastuu voidaan yrityksen ja työntekijän välillä jakaa joko jommalle kummalle erikseen, tai niin, että laskutus kohdistuu työntekijään, mutta yritys on lopullisessa vastuussa laskujen maksusta. Viimeisimmässä vaihtoehdossa kyseessä on ns. jaettu kortinhaltijan maksuvastuu.

St1 Visa Yrityskortti

St1 Visa yrityskortti sopii hyvin esimerkiksi kuljetusalan ja ympäristöalan yrityksille sekä muille aloille ja yrittäjille, jotka käyttävät työssään paljon autoa. St1 Visa kortin saa sekä täydellä (kaikki St1- ja Shell-asemien tuotteet), että rajoitetulla osto-oikeudella (vain polttoaineet, autonesteet ja pesut).

St1 Visa yrityskortti tekee kirjanpidosta helpompaa, sillä tankkauskuitteja ei tarvitse säilyttää. Korttitapahtumat laskutetaan kerran kuukaudessa  kirjanpitoon kelpaavalla laskulla.

  • ei vuosimaksua
  • ei tilinhoitomaksua
  • toimii yli 550:lla St1 ja Shell asemalla Suomessa
St1 -luottokortti
St1 -luottokortti
St1 Visa on autoilijalle erinomainen valinta. Hyvät säästöt polttoaineostoksista yhdistettyinä kunnon etuihin ostoksista.
image
LuottokorttiFakta.fi
Logo