Komplett Bank luottokortti

Point maksupäätteet – Maksupääte kuukausimaksulla

Maksukorttien käytön yleistyminen on pakottanut yhä uudet liikkeenharjoittajat ja muut myyntitoimintaan osallistuvat tahot hankkimaan maksupäätteitä käyttöönsä. Monesti tällaisen maksujärjestelmän päätteineen hankkiminen on kallista, mutta Point tarjoaa maksupäätteen käyttöön kuukausimaksulla, joten laitehankinta ei aiheuta suuria investointeja.

 Pointin valikoima on laaja

Pointin maksupäätevalikoima on laaja. Maksupäätteen hankkija saa oman tarpeensa mukaan valita joko kannettavan tai pöytämallisen maksupäätteen, ja onpa tarjolla myöskin pelkkiä sirukortin lukijoita sekä sellaisia miehittämättömiä maksupäätteitä, jotka toimivat ilman jatkuvasti läsnä olevaa henkilökuntaa.

Pointin kautta maksupäätteen kaveriksi saa valittua myös erilaisia tukipalveluita, joiden laajuus ja hinta riippuvat halutusta palvelutasosta.

 Tietoa erityyppisistä maksupäätteistä

Pointin valikoimaan kuuluu siis iso joukko erilaisia maksupäätteitä. Kannettavaan maksupäätteeseen päätyvät yleensä sellaiset maksun vastaanottajat, joilla ei ole esimerkiksi kiinteää kassatilaa, vaan he ottavat maksuja vastaan vaihtelevissa ympäristöissä. Tällaisia ympäristöjä ovat esimerkiksi monet ravintolat ja julkiset kulkuneuvot, kuten junat ja bussit.

Pöytämallisen maksupäätteen puolestaan valitaan sellaiseen paikkaan, jossa kassa on kiinteässä paikassa, eli sen paikka ei vaihtele. Tyypillisiä pöytämallisen maksupäätteen käyttäjiä ovat kaupat, liikkeet ja kioskit.

Miehittämätön maksupääte puolestaan soveltuu sellaiseen paikkaan, jossa henkilökuntaa ei ole jatkuvasti läsnä, mutta maksuja pitää pystyä suorittamaan myös esimerkiksi yöaikaan. Siksipä se soveltuu hyvin vaikkapa parkkihalleihin pysäköintimaksujen maksamista varten.

 Tietoa erityyppisistä palvelupaketeista

Pointin kautta saatavien palvelupakettien tasoja on kolmenlaisia. Basic palvelupakettiin kuuluu maksupäätteen lisäksi ohjelmiston lisenssi ja reititys- ja huoltopalvelut. Sopimus tehdään aina 36 kuukaudeksi kerrallaan, jolloin palvelun hinta on pöytämalliselle maksupäätteelle 28,50 euroa kuukaudessa ja kannettavalle 36,50 euroa.

Premium palvelupaketti sisältää kaiken minkä Basic palvelupakettikin, mutta lisäksi vielä Point raportoinnin ja laajennetun asiaskaspalvelun. Hinnat ovat 24 kuukauden sopimuskaudella 33 ja 41 euroa kuukaudessa. Premium Plus palvelupaketti sisältää edellisten lisäksi vielä laiteturvan ja 12 kuukauden sopimuksen, jolloin kuukausimaksut ovat 43 ja 51 euroa.

LuottokorttiFakta.fi
Logo