Komplett Bank luottokortti

Everyday – kuin luottokortti kännykässä

Kuinka usein sattuukaan niin, että kaupassa törmää siihen aina haluamaansa tavaraan tai tuotteeseen juuri silloin, kun pankkitilillä ei ole juurikaan rahaa? Kuinka usein käy niin, että pitäisi päästä ulos syömään tai pienelle matkalle, mutta rahatilanne ei tätä salli? Onneksi Everyday.fi:llä on tarjolla oivallinen mahdollisuus sille, joka haluaa hankkia todella käyttökelpoisen ”luottokortin” kännykkäänsä.

Kuinka Everyday.fi:n palvelu oikein toimii?

Everyday-fi -luottoa haetaan netin kautta helposti täytettävissä olevalla hakemuksella. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen, asiakas voi saada luottoa jopa 1000 euroa, jonka nostaminen omalle tilille voi tapahtua hyvin pienissäkin summissa vaivattomasti omaa kännykkää käyttämällä.

Rahaa voi nostaa omalle tililleen myös netin kautta myönnetyn luottorajan puitteissa eikä luotosta tarvitse maksaa korkoa muuta kuin sen käytetyltä osalta. Rahaa voi nostaa omalle tililleen vaikka päivittäin eikä rahan käyttökohdetta tarvitse ilmoittaa minnekään. Näin ollen oma kännykkä toimii aivan kuten luottokorttikin: kun seuraavan kerran ostoksilla ollessa kohtaa jotain, minkä todella haluaa ostaa, mutta tilillä ei ole rahaa, tarvitsee vain lähettää tekstiviesti Everyday.fi:lle, ja hetken kuluttua tilillä on taas katetta.

Luottokortti kännykässä on siis Everyday.fi:n todella käyttökelpoinen tuote, jonka käyttäminen on paitsi edullista, niin myös nopeaa ja yksinkertaista.

Mitä luottokortti kännykässä maksaa?

Everyday.fi tarjoaa luottoa varsin kilpailukykyiseen hintaan. Siksi luottokortti kännykässä on edullinen maksuvaihtoehto.

Everyday.fi:n luotossa ei ole mitään kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua, ja korkoja maksetaan vain käytetystä rahasummasta, koska koko myönnettyä luottosummaa ei ole pakko edes nostaa. Nostoprovisio on kuitenkin aina 15 % nostettavasta summasta ja kuluja tulee myös silloin, kun haluaa ottaa käyttöön luoton osamaksuominaisuuden.

Osamaksuominaisuutta käytettäessä asiakkaan maksettavaksi tulee 10 % käytetyn luoton summasta korkoina.

Lisätietoa

Lisätietoa Everyday.fi:n luottokortti kännykässä -lainatuotteesta saa osoitteesta www.everyday.fi.

LuottokorttiFakta.fi
Logo