Komplett Bank luottokortti

iPhone maksupääte tuo maksupäätteen kännykkään

Koska maksukorttien käyttäminen on hyvin yleistä eikä tuolle yleistymiselle ole näkyvissä loppua, on maksukortti- ja maksupäätemarkkinoiden yhä keksittävä uusia mahdollisuuksia käyttää maksukorttia yhä joustavammin. iPhone on tuonut nyt markkinoille mielenkiintoisen uutuuden. Sen avulla kännykkä toimii maksupäätteenä ja kuka tahansa voi näin ollen ottaa maksukortilla maksettuja maksuja vastaan. Tämä on hieno mahdollisuus varsinkin sellaisille myyntipaikoille, joilla ei ennen ole voinut maksaa kuin käteisellä rahalla.

Kuinka iPhone maksupääte oikein toimii käytännössä?

iPhone maksupäätteen käyttäminen vaatii joko iPhonen tai iPadin käyttöä. Lisäksi niihin täytyy olla ladattuna iZettle, jonka saa yksinkertaisesti ladattua sovelluksia myyvästä App Storesta. Kun iZettle on ladattu omalle puhelimelle ja rekisteröidytty sen käyttäjäksi, voi käyttäminen alkaa.

Jos jotakuta mietityttää tässä vaiheessa käyttämisen turvallisuus, niin sanottakoon, että henkilön henkilötunnus ja pankkitili on varmennettu ennen kuin käyttäminen voi alkaa. IPhoneen saa liitettyä myös maksukortinlukijan, jolloin korttitietoja ei tarvitse syöttää käsin. Ilman maksukortinlukijaa tuo käsityö on kuitenkin tehtävä.

 iPhone maksupääte soveltuu ennen kaikkea yksityiskäyttöön

iZettlellä varustettu iPhone tai iPad on ennen kaikkea yksityiskäyttöön tarkoitettu maksupääte. Sen avulla on helppoa laskuttaa vaikkapa kirpputorilla myymistään tavaroista ja vaatteista saman tien.

Tietenkin myös pienehkö yritys voi iPhonea käyttää maksukortin lukutarkoitukseen. Se on edullinen ratkaisu sellaiselle yritykselle, joka ei halua ainakaan heti satsata paljoa rahaa maksupäätteisiin, joiden hinta tulee helposti hyvin korkeiksi.

 Mitä iPhone maksupääte maksaa käyttäjälle?

iPhonen omistaja voi ladata iZettlen maksutta käyttöönsä. Käyttämisestä, kuten maksukorttimaksuissa yleensäkin, joutuu hieman maksamaan. Tällä hetkellä tuo kustannus on 0,15 euroa sekä 2,75 % maksutapahtuman suuruudesta. Maksutapahtuman loppuosuus tilitetään sellaisenaan maksupäätteen omistajalle.

iPhone maksupäätteen käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Sen käyttöön ottaminen ei vaadi suuria investointeja.

LuottokorttiFakta.fi
Logo