Komplett Bank luottokortti

Everyday kulutusluotto: kuin luottokortti kännykässä

Everyday-joustoluotto on erilainen lainapalvelu, joka tarjoaa arjen rahahuoliin joustavan ratkaisun. Everyday-joustoluotolla lainaat juuri sen verran kuin tarvitset juuri silloin kun tarvitset: ja mikä parasta, palvelu toimii kännykässä ja kulkee siis mukanasi aina.

Everyday-joustoluotot myöntää suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy. Yritys tuottaa erilaisia rahoitus- ja luototuspalveluita kuluttajille, yrityksille ja sijoittajille. Se on toiminut jo vuodesta 2005.

Erilainen pikaluottopalvelu

Everyday-joustoluotto on pikaluotto, joka toimii kuin luottokortti. Asiakas valitsee halutun luottorajan, joka voi olla 300-1000 euron välillä. Luoton vahvistamisen jälkeen asiakas voi nostaa tarvitsemansa summan tililleen valitun luottorajan puitteissa joko verkossa tai tekstiviestillä. Rahaa voi siirtää tilille joko koko summan kerralla tai pienemmissä osissa tarpeen mukaan, kuitenkin vähintään 20 euroa kerrallaan.

Everyday.fi - luottokortti kännykässä
Everyday.fi - luottokortti kännykässä
Everydayltä saat 2000€ lainalimiitin, joka toimii kuin luottokortti kännykässä.

Everyday-joustoluoton voi saada vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole luottotietomerkintöjä. Luoton hakemiseen tarvitaan lisäksi matkapuhelinliittymä, vakituinen osoite Suomessa, henkilökohtainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset. Luottohakemuksen voi jättää mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, mutta luottohakemuksia käsitellään vain lainapalvelun aukioloaikoina klo 8-22.

Luottoa haetaan palveluntarjoajan verkkosivujen kautta. Uusien asiakkaiden tulee rekisteröityä palvelun käyttäjiksi ennen luoton hakemista ja heidän henkilöllisyytensä varmennetaan verkkopankkitunnuksilla, joka on ns. vanha tunnistautumismenetelmä. Tämän jälkeen asiakkaalle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodin, jolla luottoa voi hakea joko verkossa tai kännykällä.

Everyday tarjoaa joustoluoton lisäksi verkkomaksupalvelua, joka kelpaa maksuvälineeksi jo 5000 verkkokaupassa. Verkkomaksun kautta saa keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden osamaksuun. Verkkomaksun asiakkaat saavat käyttöönsä myös Everyday-joustoluoton.

Takaisinmaksu ja kokonaiskulut

Luoton hakeminen ja sopimuksen tekeminen ei maksa asiakkaalle mitään.  Luotosta ei myöskään peritä piilokuluja eikä vuosi- tai kuukausimaksua, vaan ainoat kulut syntyvät joustoluoton käytöstä. Jokaisesta nostosta peritään 15 % nostoprovisio, joka kattaa kaikki luotosta aiheutuvat kulut, kun se maksetaan pois eräpäivänä.

Everyday-joustoluotto maksetaan takaisin laskulla, joka lähetetään asiakkaalle kerran kuussa. Eräpäivä on kuun lopussa ja laskulla veloitetaan aina edellisessä kuussa tehdyt nostot, joten maksuaikaa ostoille saa keskimäärin puolitoista kuukautta. Vaihtoehtoisesti laskusta voi suorittaa vain osan eli niin sanotun minimilyhennyksen, joka on 1/3 laskun summasta tai vähintään 20 euroa. Loppusummasta veloitetaan 10 % kuukausikorko.

Lähteet:

LuottokorttiFakta.fi
Logo