Komplett Bank luottokortti

Luottokunta

Vuonna 1965 perustettu Luottokunta Oy on johtava korttimaksamisen palveluntarjoaja Suomessa, joka tarjoaa korttimaksamisen käsittelypalveluita pankeille, kauppiaille ja yritysasiakkaille Suomessa ja Pohjoismaissa. Maksukorttien hallinta -ja käsittelypalveluiden lisäksi palvelut kattavat maksukorttien myöntämisen, logistiikkaratkaisut, hakemuslomakkeet, turvallisuuspalvelut ja korttitilien ylläpidon sekä teknisen tuen. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu maksupäätepalvelut sekä korttimaksujen selvitys ja raportointipalvelut. Yritysasiakkaille on tarjolla myös Business Eurocard -kortit, Lounassetelit ja Virikesetelit sekä niihin liittyvät palvelut. Luottokunnan mukaan Business Eurocard on Suomen johtava yrityskortti yli 20 000 asiakasyrityksellä ja yli 100 000 kortilla.

Luottokunta esittää tavoitteekseen tehdä korttimaksamisesta helppoa ja tehokasta kaikille osapuolille: kauppiaille, kuluttajilla ja pankeille. Markkinana Suomesta on kehittynyt maailman ykkönen kun mitataan korttimaksujen määrää suhteessa väestön. Luottokunta on ollut keskeisesti mukana luomassa tätä kehitystä. Suomalaiset tekevät kolme kertaa enemmän korttimaksuja kuin EU:ssa keskimäärin. Tämä on hyvä asia taloudelle, koska korttimaksut ovat kustannustehokkaita ja tämä vahvistaa koko yhteiskunnan kilpailukykyä. Luottokorttimaksutapahtumien määrää kasvattaa entisestään siirtyminen yhtenäiseen euromaksualueeseen (SEPA). SEPA-pohjainen kansainvälistyminen ja luottokorttimaksujen harmonisointi antaa Luottokunnalle uudenlaisen mahdollisuuden kasvaa yli Suomen rajojen.

Ehdoton edellytys korttimaksujen suosion kasvun jatkumiselle on turvallisuus. Sen merkitys on korostunut kun yhä useampiin kansainvälisiin tietokonejärjestelmiin on tehty tietomurtoja. Luottokunta työskentelee menestyksekkäästi luottokorttirikollisuutta ja maksuvälinepetoksia vastaan. Petosten aiheuttamat tappiot Luottokunnalle ovat alle puolet eurooppalaisten pankkien keskiarvosta.

Single Euro Payments Area on merkki maksupalvelujen kiihtyvästä kehityksestä. Maksukäytännöt ovat muuttumassa ja Luottokunta on vahvasti mukana kehityksessä. Luottokunta työskentelee jo uusien maksutapojen parissa, joiden avulla maksutapahtumaan ei tarvita enää fyysisesti itse korttia. Maksutapahtuma voidaan siirtää esimerkiksi suoraan kännykkään. Pin-koodien yleistyminen ei siis suinkaan ole viimeinen kehitysaskel luottokorteissa, vaan uusia teknologioita on tulossa lähitulevaisuudessa. Lue lisää Luottokunnan kotisivuilta.

LuottokorttiFakta.fi
Logo