Komplett Bank luottokortti

American Express

American Express perustettiin jo vuonna 1850, ja American Express luottokortteja on tarjottu Suomessa vuodesta 1979 lähtien. American Express tarjoaa kortteja niin yksityis- kuin yrityskäyttöön.

Miksi American express luottokortti?

American Express –luottokortille ei ole määritelty käyttörajoja ennakkoon. Jokaiselle American Express –kortinhaltijalle määritellään henkilökohtainen käyttöraja haltijan maksukyvyn- ja historian mukaisesti. American Express ei myöskään peri korko- eikä käsittelykuluja kuukausittain erääntyvistä laskuista.

American Express –luottokortti on aktiivisesti matkustavalle hyödyllinen kortti. American Express –kortinhaltija on vakuutettu matkoilla, jotka ovat maksettu American Express kortilla. American Express tarjoaa asiakkailleen myös Global Assist –puhelinpalvelun, josta asiakas saa neuvoa, jos matkustaessa on tarvetta käyttää lääkäri- tai juridisia palveluita. American Express on myös siitä poikkeuksellinen kortti, että jos kortti katoaa reissun aikana uuden kortin saamisessa menee vain 1-2 vuorokautta.

American Express –kortinhaltija hyötyy myös Membership Rewards –ohjelmasta. Membership Rewards –ohjelma perustuu pisteisiin, joita kortinhaltija kerryttää maksamalla ostoksiaan American Express –kortillaan. Membership Rewards –ohjelmasta erilaisen tekee muun muassa se, että kerrytetyt pisteet eivät koskaan vanhene. Pisteillä voi lunastaa muun muassa ravintolalahjakortteja, elokuvalippuja, ja elektroniikkaa.

American Express –kortinhaltija hyötyy myös American Express Selects –eduista. American Express –kortilla saa alennusta muun muassa ravintoloista, yökerhoista, kauneushoitoloista ja jopa hammaslääkäripalveluista.

American Express –kortinhaltija voi tarkistaa tilitietonsa ja pistetilanteensa lähes reaaliaikaisesti American Express Onlinepalvelusta. American Express –kortilla voi turvallisesti maksaa myös verkko-ostoksia, ja kortilla on mahdollista nostaa rajoitettu määrä käteistä Express Cash -palvelun avulla.

American Express –kortinhaltija voi halutessaan myös hakea rinnakkaiskorttia yli 16-vuotiaille perheenjäsenilleen.

Tiivistelmä American Express luottokortin eduista

 • Asiakaskohtainen käyttöraja
 • Ei korko- tai käsittelykuluja laskuista
 • Matkavakuutus American Express kortilla maksetuista matkoista
 • Global Assist –palvelu
 • Kortin hävitessä uuden kortin saaminen vie vain 1-2 vuorokautta
 • Membership Rewards –ohjelma kattavine palkintoineen
 • American Express Selects –edut
 • Onlinepalvelu tilitietojen ja pistesaldon tarkistamiseen verkossa
 • Mahdollisuus tehdä verkko-ostoksia
 • Mahdollisuus nostaa käteistä Express Cash –palvelun avulla
 • Mahdollisuus rinnakkaiskorttiin

 

Hae korttia

Katso myös

American Express Basic
American Express Green
American Express Gold
American Express Platinum
American Express Musta Amex

LuottokorttiFakta.fi
Logo