Komplett Bank luottokortti

CreditUp prepaid -luottokortti

Joissakin tapauksissa luottokortin saaminen on vain saavuttamaton unelma, joka ei mahdollistu kaikille. Esimerkiksi opiskelijoiden tai luottotietonsa menettäneiden on perinteisesti ollut vaikeaa saada luottokorttia. Onneksi nykyään rahoitusmarkkinoille on tullut niin kutsuttuja prepeid -luottokortteja, jotka toimivat aivan tavallisen luottokortin tavoin, mutta ovat ladattavia, eli niissä ei ole luotto-ominaisuutta. Myös CreditUpin prepaid -kortti toimii tällä periaatteella.

CreditUp -prepaid -kortin tilaaminen on helppoa

CreditUp –prepaid –kortti tilataan Internetin kautta CreditUpin nettisivuilta osoitteesta www.creditup.eu. Hakemus on yksinkertainen täyttää, joten siihen ei mene paljoakaan aikaa. Itse kortti saapuu asiakkaalle noin 10 päivän kuluttua tilauksesta kaikkine ohjeineen, joten tilauksen jälkeen tarvitsee vain odottaa.

Kortin tilaaminen maksaa 49 euroa, ja tilauksen voi maksaa tavallisella pankkisiirrolla.

Kuinka CreditUp prepaid -korttia käytetään?

Kuten yleensäkin prepaid -korttien kohdalla, myös CreditUpin kortin käyttäminen on helppoa. Se on sidottu MasterCardiin, joten tämä kortti on käyttökelpoinen yli 25 miljoonassa paikassa ympäri maailman, onhan MasterCard kuitenkin yksi tunnetuimmista tavaramerkeistä maailmassa.

Korttia voi käyttää sekä kotimaassa että ulkomailla. Sitä voi käyttää myös esimerkiksi lomamatkaa tai suurempaa hankintaa varten säästämiseen, sillä rahan siirtäminen kortille onnistuu helposti. Sitä voi nimittäin ladata aivan tavallisella pankkisiirrolla.

CreditUpilla voi nostaa rahaa myös käteiseksi missä tahansa pankkiautomaatilla kotimassa tai ulkomailla. Myös vaikkapa hotellihuoneen maksaminen tai auton vuokraaminen onnistuu helposti tätä korttia käyttäen. Kortti toimii kaikissa niissä toimipaikoissa, joissa MasterCardkin, joten käyttömahdollisuudet ihan todella ovat maailmanlaajuiset.

Kortin voi saada vain täysi-ikäinen

Kortin saaminen edellyttää 18 vuoden ikää sekä vakituista asuinpaikkaa Suomessa tai EU:n alueella. Myös tunnistautumisen suorittaminen on välttämätön edellytys kortin saamiselle.

LuottokorttiFakta.fi
Logo