Komplett Bank luottokortti

Eurocard-yrityskortit

Eurocard on yksi Pohjoismaiden suurimmista luottokorttiyhtiöistä. Se tarjoaa korttejaan käyttöön niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. Yrityksille tarjottavia Eurocard -yrityskortteja ovat Eurocard Corporate Gold ja Eurocard Corporate Limit.

Eurocard -yrityskortit ovat hyvä maksuratkaisu yrityksille

Sekä Eurocard Corporate Goldin että Eurocard Corporate Limitin voi saada yrityksen käyttöön siten, että maksuvastuu on joko yrityksellä tai kortinhaltijan maksuvastuulla. Yritys voi muokata valitsemastaan kortista omiin tarkoituksiin sopivimman mahdollisen vaihtoehdon. Se tapahtuu muun muassa kortin luottorajaa säätämällä ja kortin käyttöoikeuksia rajaamalla.

Eurocard Corporate Gold on kustannustehokas maksuratkaisu kaikille yrityksille, koska se on työväline, joka vähentää hallinnointia ja helpottaa matkustamiseen ja edustamiseen liittyvää maksuliikennettä. Kortilla maksetuille ostoksille saa pitkän maksuajan, ja laskut voidaan hoitaa joko perinteisinä paperilaskuina tai verkkolaskuina. Mahdollista on koota myös laskuja pidemmältä aikaväliltä ja maksaa niitä sitten kerralla vähän enemmän.

Nämä maksamiseen ja laskutukseen liittyvät asiat kuuluvat myös Eurocard Corporate Limit -korttiin aivan samanlaisina kuin Eurocard Corporate Goldiinkin. Lisäksi Eurocard Corporate Limitiin voidaan asettaa euromääräinen yläraja yhdelle ostotapahtumalle tai yläraja 30 vuorokauden aikana tehtäville ostoille. Halutessaan yritys voi asettaa myös muita rajoituksia, jolloin kortin antaminen myös yrityksen työntekijöiden käyttöön on helpompaa.

Korttien käyttäminen on turvallista

Korttien käyttämisen turvallisuutta on lisätty MasterCard SecureCode -palvelulla, joka helpottaa ja tekee varsinkin verkko-ostokset turvallisemmiksi. Turvallisuutta lisää myös omien ostotapahtumien seuraaminen Internetissä olevilta ja korttiin liitetyiltä sivuilta sekä itse valittu PIN-koodi kortin käyttämiseksi.

Kortin käyttämisestä aiheutuvat kustannukset

Sekä Eurocard Corporate Goldin että Eurocard Corporate Limitin hankkiminen maksaa 40 euroa. Tämän lisäksi käteisnostoista Suomessa peritään 3 % nostetusta rahasummasta ja maksusopimuksista 15 euroa kappaleelta.

Muut hinnastotiedot sekä muuta tietoa yrityskorteista löytyy Eurocardin kotisivuilta.

Hae korttia

Katso myös

 
Business Eurocard
Eurocard Gold

LuottokorttiFakta.fi
Logo