Komplett Bank luottokortti

Visa

Visa on monikansallinen luottoyhtiö, jonka ensimmäiset luottokortit tulivat käyttöön 1970-luvulla. Suomessa Visa –kortteja on ollut saatavilla 1980-luvun alusta. Visa –luottokortti on siitä poikkeuksellinen, että Visa itse ei myönnä luottokortteja, vaan sen tekevät pankit. Sen sijaan Visa keskittyy kehittämään maailmanlaajuista verkostoaan, ja tekemään kortilla maksamisesta mahdollisimman luotettavaa, nopeaa ja turvallista ympäri maailmaa.

Miksi Visa?

Visa –kortti on maailmanlaajuisesti tunnettu, ja se käy maksuvälineenä yli 200 maassa. Sillä voi maksaa ostoksia yli 29 miljoonassa myyntipisteessä ympäri maailmaa. Käteisen nostaminen on mahdollista yli miljoonasta käteisautomaatista ympäri maailmaa.

Visa tarjoaa asiakkailleen monia erilaisia kortteja. Visa –luottokortin luoton määrä, korko ja maksuaika riippuvat kortin myöntävästä pankista. Asiakkaalla on myös mahdollisuus valita haluaako hän luottokorttiinsa Debit –ominaisuuden, jolloin hän voi maksaa ostoksensa suoraan pankkitililtä. Näin asiakas voi siis valita maksaako hän luotolta vai pankkitililtänsä, mutta käytössä on vain yksi kortti.

Visa –kortin tietoja voi seurata verkossa jopa ulkomailla ollessasi. Riippuen pankkisi palveluista on mahdollista jopa seurata jokaista ostotapahtumaasi reaaliaikaisesti. Tämä antaa mahdollisuuden kontrolloida paremmin rahatilannettasi ollessasi lomalla.

Visalla voi maksaa myös kätevästi verkko-ostoksia. Esimerkiksi lentojen ostaminen verkkopalveluista onnistuu kätevästi ja turvallisesti.

Visa –kortilla saa myös alennusta. Alennusta Suomessa saa muun muassa tietyistä hotellipalveluista, autovuokraamista ja kahviloista.

 

Tiivistelmä Visa luottokortin eduista

  • Maailmanlaajuisesti hyväksytty maksukortti yli 200 maassa
  • Mahdollisuus nostaa käteistä ympäri maailmaa
  • Mahdollisuus liittää luottokorttiin Debit -ominaisuus
  • Tilitietojen seuraaminen verkossa
  • Verkko-ostosten tekeminen
  • Kortinhaltijalle alennusta eri liikkeistä

 Hae korttia

Katso myös

 S-etukortti Visa

LuottokorttiFakta.fi
Logo