Komplett Bank luottokortti

MasterCard

MasterCard on ympäri maailman tunnettu monipuolinen luottokortti. Kyseessä on niin kutsuttu yhdistelmäkortti, joka käy maksuvälineenä lähes missä tahansa maailmankolkassa. Korttiin kuuluvat joustava luotto- ja pankkikorttiominaisuus.

MasterCardin parhaat ominaisuudet

MasterCardilla voi nostaa käteistä rahaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Se sopii lähes kaikkiin käteisautomaatteihin, mutta kannattaa silti ensin tarkistaa varmuuden vuoksi, että automaatti on varustettu MasterCard -tunnuksella. Käteisen rahan nostamisen lisäksi kortilla voi myös maksaa ostoksia Suomessa ja ulkomailla siellä, missä MasterCard -merkki vain löytyy. Käytännössä nykyään oikeastaan kaikkialla on mahdollista maksaa MasterCardilla.

MasterCard -kortilla voi tehdä myös turvallisesti verkko-ostoksia, sekä saada kaikille ostoksilleen maksuaikaa. Korotonta tuo maksuaika on keskimäärin 43 ensimmäiseltä päivältä. Kortin käyttämisen tekee joustavaksi se, että luottorahan voi itse valita 1000 ja 6000 euron väliltä. Opiskelijoille tuo luottoraja on kuitenkin alhaisempi, mutta hekin voivat saada luottoa kortille 500 – 1200 euroa.

Kortin kustannukset

MasterCardin vuosimaksu on 2 % luottorajasta, yleisimmin 20 – 100 euroa. Tämän lisäksi tilinhoitopalkkiota menee 2 euroa jokaiselta laskulta. Käyttämättömästä kortista ei kuitenkaan vuosimaksun lisäksi ole muita kuluja.

Käteisnosto kortilla maksaa 2 euroa sekä 2 % noston suuruudesta. Ulkomailla rahan nostaminen on hieman kalliimpaa, sillä siellä rahan nostaminen maksaa 2 euroa sekä 2,5 % noston suuruudesta.

Käytetyn luoton takaisinmaksu perustuu yleensä 3 kuukauden euriboriin, johon on lisätty kortin myöntäneen tahon viitekorko, joka yleensä on noin 7 % tienoilla.

Kuka voi saada MasterCardin?

Kortti voidaan myöntää vain sellaiselle henkilölle, jolla on vakituiset ja säännölliset tulot, ja jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä. Suomessa haettavalle kortille hakijalta edellytetään myös Suomen kansalaisuutta ja vakituista osoitetta Suomessa.

Pääkortin haltijan kanssa samassa taloudessa asuvalle voidaan hakemuksesta myöntää MasterCardin rinnakkaiskortti.

Hae korttia

Katso myös

Finnair Plus MasterCard

Ykkösbonus MasterCard

K-Plussa MasterCard

Stockmann MasterCard

LuottokorttiFakta.fi
Logo