Komplett Bank luottokortti

Diner’s Club

Diners Club International on tuottanut maksu- ja luottokorttipalveluita vuodesta 1950 lähtien ympäri maailmaa. Diners Club luottokortti on ollut suomalaisten saatavissa vuodesta 1983 lähtien. Tällä hetkellä Diners Club International toimii yli 200 maassa.

Miksi Diners club luottokortti?

Diners Club luottokorttia voi käyttää rajattomasti ja siihen on saatavissa myös luotto-ominaisuus. Luottoa voi hakea 1000-5000 euroa. Luotolla on kuukauden koroton maksuaika.

Palkinto-ohjelma ja erilaiset jäsentarjoukset tuovat lisäetua Diners Club kortille. Jokainen ostos kerryttää palkintopisteitä, jotka voi käyttää erilaisten palkintojen ostamiseen. Palkintoina on muun muassa ravintolaseteleitä, risteilymatkoja, kosmetiikkaa, elektroniikkaa, kodintarvikkeita ja hotelliöitä. Diners Clubin jäsentarjoukset tuovat myös rahanarvoisia etuja muun muassa eri hotelli- ja ravintolaketjut antavat alennusta palveluistaan Diners Club luottokortin haltijoille.

Diners Club luottokortti tuo etuja myös aktiivisesti matkustavalle. Luottokortilla pääsee Diners club –loungeihin 450 lentokentällä. Diners Club luottokorttiin on myös mahdollista liittää matkavakuutus, ja kortilla voi myös nostaa käteistä ulkomailla.

Diners Club luottokorttiin on myös mahdollista liittää maksuturvavakuutus, joka antaa taloudellista turvaa elämäntilanteen muuttuessa yllättäen. Diners Club on tehnyt luottokorttitietojen seuraamisen helpoksi monipuolisilla verkkopalveluillaan, joista asiakkaat voivat seurata korttinsa saldoa ja ostotapahtumia lähes reaaliaikaisesti.

Diners Club luottokortin haltijan 18 vuotta täyttäneet perheenjäsenet voivat saada Diners Club perhekortin, ja näin ollen pääsevät myös kerryttämään palkintopisteitä. Diners Club perhekortin haltijat ovat oikeutettuja muun muassa Diners Club korttiin liitettävään matkavakuutukseen. Myös opiskelijat voivat hakea Diners Club luottokorttia.

Tiivistelmä Diners Club luottokortin eduista

  • Ei ennalta asetettua käyttörajaa
  • Luotto-ominaisuus
  • Palkinto-ohjelma ja jäsentarjoukset
  • Pääsy 450 Diners Club-loungeen kansainvälisillä lentokentillä
  • Lisämaksulla kattava matkavakuutus
  • Mahdollisuus nostaa käteistä ulkomailla
  • Maksuturvavakuutus
  • Monipuoliset verkkopalvelut
  • Täysi-ikäisille perheenjäsenille perhekortti
  • Myös opiskelijat voivat hakea Diners Club luottokorttia

Hae korttia

Katso myös

Finnair Plus Diners Club

SAS EuroBonus Diners Club

Diners Club Premium

Diners Club Persona

Diners Club Classic

 

LuottokorttiFakta.fi
Logo