Norwegianin luottokortti

Moneybookers prepaid -luottokortti

Moneybookersin prepaid -kortti on luottokortin ja maksukortin kätevä välimuoto. Se toimii aivan tavallisen luottokortin tavoin, ja siksi sillä voikin maksaa melkeinpä missä tahansa. Tämä on hienoa, sillä käteistä rahaa ei enää tarvitse kuljettaa mukana lainkaan, mutta silti ei tarvitse pelätä elävänsä yli varojensa. Prepaid -kortti kun sallii luottokorttimaisen ominaisuutensa käytön vain siihen rajaan saakka, minkä verran kortille on ladattu rahaa.

Kuinka Moneybookersin prepaid -kortin voi saada?

Prepaid -kortin saaminen on yksinkertaista. Se ei esimerkiksi edellytä luottotietojen tarkistamista, joten kortin saa helpommin kuin tavallisen luottokortin. Korttihakemus täytetään Internetissä Moneybookersin kotisivuilla, jotka löytyvät osoitteesta www.moneybookers.com.

Kuinka prepaid -korttia käytetään?

Prepaid -kortin käyttäminen on helppoa. Korttiin liitetään aina Moneybookers -tili, jolta maksutapahtumien seuraaminen on vaivatonta, ja asiakas pysyy koko ajan taloutensa kanssa ajan tasalla. Kortin lataaminen on maksutonta ja onnistuu varsinkin Nordean Solo -palvelulla, paikallisena tilisiirtona, verkkopankkimaksuna tai maksusuorituksena muilta Moneybookers -käyttäjiltä. Sen sijaan välittömästi luottokortilta rahaa siirrettäessä peritään 1,9 % suuruinen maksu.

Moneybookersin prepaid -kortilla voi ostaa kaikkia muutenkin luottokortilla ostettavia tuotteita ja palveluita. Kortin käyttäminen varsinkin varamaksutapana on loistava idea, koska esimerkiksi turvallisuus paranee, kun kortti ei ole yhteydessä talouden päätiliin. Näin ollen esimeriksi kadonnutta korttia eivät varkaatkaan pääse kovinkaan laajasti hyödyntämään. Lue myös Mastercard-kortista.

Mitä prepaid -kortin käyttäminen maksaa?

Moneybookersin prepaid -kortti on edullinen käyttökortti. Sen vuosimaksu on vain 10 euroa eikä kuukausittaisia maksuja ole. Maksutapahtumat ovat ilmaisia niin Suomessa kuin ulkomaillakin niin tavallisten- kuin verkko-ostostenkin kohdalla. Käteisnosto pankkiautomaateista maksaa aina 1,80 euroa riippumatta nostettavasta summasta.

Korttiin ei ole liitetty mitään enimmäis- tai vähimmäissaldoa, joten sen käyttäminen muodostuu täysin asiakkaan tarpeista käsin.

LuottokorttiFakta.fi